image
 |  283 16 Травня 2024 | 21:14

У місті на Волині забудовник не сплатив кошти до бюджету міста

Прокурори наполягають на сплаті забудовником у Нововолинську понад 1,2 млн грн коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста.

Про це ВолиньЮА повідомили в прокуратурі.

Прокурори Володимирської окружної прокуратури звернулися до Господарського суду Волинської області із позовом до одного із місцевих забудовників, аби стягнути до бюджету громади понад 1,2 млн грн безпідставно збережених ним коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту.

Прокурори встановили, що суб'єкт господарювання здійснив будівництво багатоквартирного будинку у Нововолинську, проте, всупереч вимогам закону, не сплатив кошти пайової участі до місцевого бюджету.

При цьому міська рада самостійно не вживала заходів, у тому числі в судовому порядку, задля стягнення їх із забудовника.

Захищаючи інтереси громади, прокурори у суді наполягатимуть, аби суб'єкт господарювання таки сплатив у бюджет кошти пайової участі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити