image
 |  157 19 Вересня 2024 | 16:36

У Міжшкільному ресурсному центрі Луцька відкриють сучасні кабінети з технічних дисциплін

У рамках реалізації проєкту «Розвиваємо STEM-освіту разом: інноваційне навчання в Ліппе та Луцьку» у Міжшкільному ресурсному центрі Луцька відкриють оснащені сучасною технікою кабінети, де зможуть навчатися учні старших класів громади.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповіла начальниця управління міжнародного співробітництва та проєктної діяльності Луцької міськради Анна Вінцюк.

"Реалізація проєкту STEM-освіти буде відбуватися на базі Міжшкільного ресурсного центру, який розташований по вулиці Олімпійській. Нові кабінети фізики, хімії і біології, робототехніки, інноваційних технологій, шиття та вишивання, фото-відеостудії, конференц-залу будуть оснащені сучасним обладнанням. Сума грантових коштів становить 210 тисяч євро. Термін реалізації проєкту - 2 роки. Він вже зареєстрований у Кабміні.
Навчатися у нових кабінетах зможуть учні старших класів усіх шкіл. Ми робимо акцент саме на розвитку технічної освіти та підтримки інтересу до природничих знань", - розповіла чиновниця.

Читайте також: Польща продовжує шантаж України у питанні Волинської трагедії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити