image
 |  173 15 Вересня 2024 | 16:19

У Нововолинському музеї відкривається гурток “Історія на дотик”

У Нововолинську любителів досліджувати давнину запрошують на заняття у музейному гуртку “Історія на дотик”. Це унікальна можливість для дітей віком 10-12 років поглибити свої знання з історії та відчути справжній дух минулих епох через інтерактивні заняття.

Про це інформує ВолиньUA.

На учасників гуртка чекають не лише цікаві розповіді про минуле, а й практичні заняття. Діти зможуть досліджувати різні історичні періоди, читати давні письмена, вивчати археологічні карти, а також навчаться відрізняти справжні безцінні артефакти від сучасних копій. Вони братимуть участь у тематичних квестах, які зроблять вивчення історії ще більш захоплюючим.

Окрім цього, гурток надасть можливість кожному спробувати себе у ролі археолога та екскурсовода. Діти зможуть передавати свої нові знання відвідувачам музею, що допоможе їм ще більше закріпити вивчене і розвинути свої комунікативні навички.

Заняття відбуватимуться двічі на тиждень – у середу та п’ятницю, о 16:30, у Нововолинському історичному музеї за адресою: проспект Дружби, 27.

Для участі в гуртку потрібно зареєструватися за телефоном: 068 04 08 409.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити