image
 |  5 23 Березня 2018 | 12:54

У Нововолинську припинили діяльність п’яти незаконних гральних закладів

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури Волинської області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактами незаконного заняття гральним бізнесом (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 203-2 КК України).
Про це інформує прес-служба прокуратури Волинської області.
22 березня 2018 року, прокурори спільно з працівниками Управління захисту економіки у Волинській області та Нововолинського відділу поліції провели санкціоновані судом обшуки у п’яти залах ігрових автоматів у шахтарському місті.
У ході обшуку виявлено та вилучено 71 комп’ютер, готівкові кошти, три платіжних термінали та інше електрообладнання, за допомогою якого клієнтам  незаконно надавались послуги у сфері грального бізнесу шляхом доступу через мережу Інтернет до віртуальних казино.
Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно. У провадженні призначено низку експертиз. Вживаються заходи задля притягнення організаторів незаконного бізнесу до передбаченої законом відповідальності.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити