image
 |  2 11 Листопада 2018 | 09:45

У Нововолинську спіймали прикордонника-хабарника

На Волині прикордонник за 350 доларів планував сприяти місцевому мешканцю в незаконному переміщенні тютюнових виробів через державний кордон на ділянці, яку мав охороняти.
Про це повідомляє Держприкордонслужба.
Підрозділи внутрішньої безпеки Держприкордонслужби у взаємодії із іншими правоохоронними органами проводять активну роботу з викриття окремих несвідомих співробітників, які вирішили сприяти протиправній діяльності на державному кордоні України.
Днями, спільною міжвідомчою групою в складі співробітників Управління внутрішньої та власної безпеки «Захід» Держприкордонслужби, ВБКОЗ Управління СБУ у Волинській області та слідчих Головного Управління НПУ у Волинській області, під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області, у місті Нововолинську під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 350 доларів США, в ході роботи за кримінальним провадженням, за ознаками вчинення злочину, передбаченого ст. 368 Кримінального кодексу України, затримано дільничного інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби «Амбуків» Львівського прикордонного загону.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Володимирі побільшало квартирних крадіїв і шахраїв
Військовослужбовець планував сприяти місцевому мешканцю в незаконному переміщенні тютюнових виробів через державний кордон на ділянці, яку мав охороняти. Кошти, одержані як неправомірну вигоду, вилучено слідчими, а військовослужбовець буде очікувати суду, який вирішить його подальшу долю.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити