image
 |  4 10 Грудня 2018 | 16:01

У Нововолинську вже стоїть головна ялинка

У Нововолинську таки встановили головну новорічну красуню.

Про це пише Нововолинськ.com.ua

Нагадаємо, 7 грудня ялинку заввишки 14 метрів привезли зі Старої Лішні. Однак, при її встановленні дерево тріснуло, верхівка відламалася. І комунальники на чолі із начальником ВУКГ Артемом Жигалюком вирішили замінити дерево на нове. 

І вже, сьогодні, 10 грудня, головна ялинка шахтарського міста зайняла своє традиційне місце – напроти будівлі міської ради. 

За словами Артема Жигалюка, нову ялинку доставили з вулиці Нестерова, прямо з обійстя місцевого мешканця. 

“З попередньою ялинкою стався прикрий випадок. На мою особисту думку, дерево було старим, тому і зламалося. Бо ми встановляли її правильно. Її ми привезли зі Старої Лішні і заплатили за неї 2 тисячі гривень із власних коштів підприємства. Завжди має бути запасний варіант. І ось сьогодні ми ним швиденько скористалися. Нове дерево із нашого міста, його привезли з вулиці Нестерова. Власник нам подякував, що ми, зрубавши ялинку, збільшили йому подвір’я. Звичайно, нова ялинка не така велика, але теж красива“, – розповів Артем Жигалюк. 

Спочатку, нам повідомили, що нова ялинка дісталася місту безкоштовно. Але пізніше, стало відомо, що власник передумав і наразі з ним домовляються. 

До речі, ялинку прикрасять минулорічними іграшками, оскільки нових цьогоріч не купували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незабаром засіяє головна ялинка міста Луцька

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити