image
 |  2 21 Травня 2018 | 09:29

У Нововолинську затримали грабіжника, який посеред дня зірвав з жінки золотий ланцюжок

Учора посеред дня в Нововолинську на вулиці невідомий зловмисник зірвав із 37-річної місцевої жительки золотий ланцюжок із кулоном і втік. Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили особу грабіжника.
Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.
Грабіжник завдав потерпілій збитків на 15 тис. грн.. Після інциденту жінка звернулася також за допомогою до медиків. У ході оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції Нововолинського відділення поліції встановили причетність до даного злочину 28-річного мешканця міста. До слова, чоловіка вже притягували до кримінальної відповідальності за подібний злочин. Викрадений зловмисником ланцюжок з кулоном правоохоронці вилучили та згодом повернуть власниці.
За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 ( грабіж ) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує, зокрема, до шести років позбавлення волі.
Нагадаємо, що минулого тижня поліцейські  затримали  34-річного ковельчанина за вчинення грабежу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити