image
 |  373 5 Травня 2024 | 08:54

У першому кварталі 2024 року на підприємствах Волині сталося 5 нещасних випадків зі смертельним наслідком

У першому кварталі 2024 року на підприємствах Волині сталося 5 нещасних випадків зі смертельним наслідком та 9 випадків смерті.

Про це інформує Головне управління Пенсійного Фонду України у Волинській області, - пише ВолиньUA.

Одним з основних завдань Головного управління Пенсійного Фонду України у Волинській області є проведення профілактичних заходів, спрямованих на запобігання нещасним випадкам, професійним захворюванням та усунення загрози здоров’ю працівників, викликаної умовами праці.

За перший квартал 2024 року до Головного управління Пенсійного Фонду України у Волинській області роботодавцями подано 87 повідомлень про нещасні випадки та професійні захворювання. Спеціалісти відділу взяли участь у роботі всіх 87 комісій з розслідування нещасних випадків, з них: 1 - груповий нещасний випадок, 5 — нещасних випадків зі смертельним наслідком, 9 випадків смерті на підприємстві, 7 - повідомлень про гострі професійні захворювання (отруєння) СOVID-19 та 19 - повідомлень про хронічні професійні захворювання.

За результатами розслідування складено 36 актів про нещасні випадки, з них — 23 нещасні випадки, які пов’язані з виконанням трудових обов’язків.

Спеціалістами відділу за несвоєчасне повідомлення про нещасний випадок складено 3 протоколи про адміністративне правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку автомобілі використовують тротуар для пішоходів як проїжджу частину (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити