image
 |  7 22 Листопада 2018 | 17:24

У Польщі посадовці Пустовіта намагаються розповісти про туристичний Луцьк

У Варшаві чиновники Пустовіта намагаються рекламувати туристичний потенціал Луцька

Про це інформує сайт Луцької міської ради.

Делегація Луцької міської ради у складі начальника відділу промоції міста Каліша Богдана та начальника відділу розвитку туризму, депутата Юлії ДацюкЮлії Дацюк протягом трьох днів, з 22-24 листопада, розповідатимуть відвідувачам виставки про туристичні можливості нашого міста.

Презентація туристичної привабливості Луцька проходитиме у Палаці культури і науки у Варшаві.

Окрім Луцька, Україну представляють також Львів, Одеса, Трускавець, Івано-Франківськ, Харків, а також Львівська, Івано-Франківська, Тернопільська та Харківська області.

Учасниками XXVI Міжнародної туристичної виставки TT Warsaw є понад 500 експонентів з 53 країн світу.

Близько 15 тисяч відвідувачів зможуть ознайомитися з пропозиціями експонентів виставки, у перший день виставки вона працюватиме лише для професіоналів туристичного бізнесу.

Також слід нагадати, що Луцьк єдине місто обласного значення на Західній Україні, до якого відсутнє міжнародне залізничне сполучення, а також відсутній аеропорт. Відповідно до маркетингових досліджень Луцьк цього року відвідало 11 % іноземних туристів і 89 % туристи в середині країни. Відповідно, туристичний наплив іноземних туристів у Луцьку перебуває на досить низькому рівні, в першу чергу через відсутність логістики та занедбаність інфраструктури регіону.

   

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити