image
 |  2 18 Вересня 2018 | 08:46

У Полтаві тепер два мери, секретарю ради оголосили бойкот

Протистояння за крісло керівника Полтави триває: Мамай не віддає печатку мера і заявляє про свою легітимність, а Шамоту вже представили як нового керівника в ОДА. 
Олександр Мамай, якого у п’ятницю депутати відправили у відставку з посади мера, сьогодні скликав прес-конференцію. Мамай заявив, що і далі продовжує керувати Полтавою навіть після останніх подій.
Він назвав діючим секретарем міської ради Оксану Деркач і заявив, що вона поки що не звільнена.
Із сьогоднішнього дня я буду вести перемовини з усіма політичними фракціями і, думаю, до кінця дня вийдемо на певний консенсус. Якщо цього не буде, виношу на сесію в порядок денний питання про висловлення недовіри міському голові. Буде 28 голосів – я встав і пішов. Якщо спілкування пройде негативно, я віддам владу в їхні руки, – повідомив журналістам Мамай, повідомляє kolo.news. 

 Мамай: я мер і печатка в мене. Фото: Полтавщина
Мамай: я мер і печатка в мене.
Фото: Полтавщина

Водночас сьогодні на апаратній нараді в обласній держадміністрації перший заступник голови  ОДА Андрій Пісоцький представив виконуючого обов’язки мера, вже нового секретаря міської ради Олександра Шамоту. На апаратній нараді також був присутній і голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький:
Джерело фото: Полтавська ОДА
Джерело фото: Полтавська ОДА

За повідомленням прес-служби Полтавської ОДА, новообраний керівник поділився баченням розвитку міста та розповів про актуальні його проблеми.
За словами Олександра Шамоти, працівники міськради не згодні з рішенням депутатів та перешкоджають його роботі.
Сподіваємось, що налагодиться співпраця з міською владою, адже чимало є питань та роботи у місті. Це і ремонт доріг, і боротьба з амброзією. Нам необхідно об’єднати зусилля для того, щоб мешканці відчули лише покращення життя, — повідомив перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький.

Тож  баталії у міськраді Полтави тривають і, судячи з останніх подій, нині обласний центр має двох мерів.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити