image
 |  11 24 Червня 2023 | 06:58

У Ростові військовий штаб оточили танки

Штаб Південного військового округу у російському місті Ростов-на-Дону оточений танками і людьми у формі, наразі достеменно невідомо, хто саме оточив штаб – військовослужбовці армії РФ чи найманці ПВК "Вагнер".

Про це пише російське видання "Медуза", Telegram-канал "Astra".

Як повідомляє "Медуза", у відкритому фотобанку російського агентства "ТАСС" зазначено, що штаб Південного військового округу в Ростові-на-Дону оточили бойовики ПВК "Вагнера".

Водночас, зазначає видання, засновник Conflict Intelligence Team Руслан Левієв припустив, що озброєні люди на кадрах із центру Ростова - військовослужбовці Міноборони РФ.

"Вони не "оточують своїх", а займають позиції навколо будівлі, щоб обороняти її. При цьому противник уже може бути поруч, тому треба контролювати ситуацію навколо, дахи будинків, вікна", - зауважив він.

Вночі 24 червня глава "ПВК Вагнер" Євгеній Пригожин заявил, що його "армія" перетнула держкордон РФ "у всіх місцях" і входить до міста Ростов.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити