image
 |  7 10 Липня 2019 | 14:06

У Рожищах мер хизується співпрацею з «регіоналом»

У Рожищах мер В’ячеслав Поліщук похизувався співпрацею з «регіоналом» Анатолієм Ліпканом, який підтримав ініціативу мера в облаштуванні тренажерного майданчика в міському парку.

Про це пише «Район.in.ua».

Тренажерний майданчик облаштували за кошти, виділені з міського бюджету та частково за кошти «регіонала» Анатолія Ліпкана. Та встановили спортивну площадку в парку біля міської ради, так сказати поближче до мерії.

До слова, Анатолій Ліпкан є почесним громадянином містечка Рожище та в честь нього названа одна із вулиць містечка. Хоча він не є мешканцем чи уродженцем Волині, а лише з 1974 року був призначений директором «Рожищесільмашу».

Слід відмітити шанобливе ставлення і мера міста В’ячеслава Поліщука до «регіонала» Ліпкана:

«Приємно що підтримав в цій думці створити дану спортивну площадку, наш почесний громадянин Анатолій Васильович Ліпкан. Він відразу виділив кошти на придбання тренажерів», - прокоментував Поліщук.

Мер В’ячеслав Поліщук продемонстрував, як вірно займатися на тренажерах та зізнався, що обладнання спортивного майданчика це його ідея та давня мрія.

Під прикриттям спорту та благих справ для громади міста цей майданчик обійшовся у сумі 232 386 гривень.

На облаштування спортивного майданчика (вкладання бруківки) – 95 995 гривень за 150 м.кв. Тобто вкладання 1 кв.м. вартувало 640 гривень, це якщо брати в порівнянні у місті Луцьку вкладання бруківки вартує від 90 гривень за 1 кв. м. та до 150 грн за квадрат, якщо це мозаїка. Вкладння поребрика вартує 100 грн за 1 м.кв. Дані зі сайту Рrozorro.

Певно це спеціальна бруківка, раз її вартість 640 гривень за 1 кв. метр.

Підрядником з облашутвання спортивного майданчика бруківкою виступив приватний підприємець, Павлючик Вадим Федорович, який судячи з сайту Сlarity-project успішно співпрацює з Рожищенською міською радою та виконав 22 замовлення на суму 2 233 993 гривень. З початку 2019 року виконав 6 робіт на суму 710 тисяч гривень.

  • закупівля тренажерів – 44 356 гривень (кошти "регіонала" Анатолія Ліпкана) та 56 480 гривень (кошти з міського бюджету);
  • доставка та встановлення спортінвентарю – 25 209 гривень;
  • освітлення спортмайданчика – 10 346 гривень.

«Щороку на День міста пан Анатолій приїжджає до своїх земляків не з порожніми руками», – йдеться в матеріалі.

Що ж цього року меру міста В’ячеславу Поліщуку не доведеться червоніти та будуть здобутки, якими він похизується перед «регіоналом» Анатолієм Ліпканом, який завітає на День міста.

  

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити