image
 |  230 11 Жовтня 2024 | 11:31

У селищі поблизу Луцька наставили дорожніх знаків на майже 2 млн

У Торчині на вулиці Незалежності почали оновлювати розмітку, облаштовувати зупинки громадського транспорту та встановлювати дорожні знаки. Коштувало це бюджету громади майже два мільйони гривень.

Про це пише Конкурент з посиланням на майданчик Prozorro.

Тендер на влаштування посадкових майданчиків, зупинкових майданчиків, тротуарів, дорожньої розмітки, дорожнього огородження, встановлення дорожніх знаків по вулиці Незалежності оголосили ще у 2023 році. Переможцем у ньому став ФОП Павлосюк Олег Миколайович. Він зголосився виконати такі роботи за понад 1,9 мільйона гривень.

Разом з тим того року повністю виконати роботи не вдалося. Спершу їх відклали до 31 травня 2024. Мовляв, погані погодні умови й через це треба відтермінувати облаштування вулиці. Далі цю дату знову перенесли, бо у Торчинської селищної ради забракло коштів. Закінчити ж ремонт мають вже до 31 грудня 2024 року.

У 2023 році робіт виконали на понад 606 тисяч гривень. Згідно з договором, решту суми підрядник має отримати у 2024 році.

До слова, Олег Павлосюк є колишнім керівником луцького ОСББ «ВОСЬМЕ БЕРЕЗНЯ 12». Чоловік вже понад 20 років є ФОПом. Основний вид діяльності – будівельно-монтажні роботи. Зауважимо, що це вже не перший тендер підприємця, який він виграє у Торчинській громаді. Так, у березні 2024 року чоловік взявся ремонтувати вулицю Садівську за майже 200 тисяч. Того ж місяця Павлосюк виграв ще одну закупівлю – на ліквідацію наслідків підтоплення у селі Городині, на вулиці Лісовій. Тут сума вже менше – майже 50 тисяч. Окрім цього здобув він перемогу на ремонт вулиці Шевченка у Хорохорині за трохи менше як 200 тисяч у грудні 2023 року.

Також у виданні нагадують, що Торчинський селищний голова Юрій Кревський оприлюднив декларацію за 2023 рік. Згідно з нею, минулого року він заробив понад 500 000 гривень та отримав понад 40 тисяч гривень пенсії. Окрім того, у документі знайшлось місце для квартири та кредиту.

*фото ілюстративне.

Читайте також: Прокурори вжили заходів для захисту 12 га самосівного лісу на Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити