image
 |  0 2 Березня 2021 | 12:38

У сеpеду в Луцьку – 1/4 фіналу Кубку України: «Верес» – «Зоря»

У середу 3-го березня на полі стадіону «Авангард» у Луцьку відбудеться чвертьфінальний матч Кубку України, в якому рівненський «Верес» номінально прийматиме луганську «Зорю». Початок поєдинку о 14:00.

Про це повідомляє «UA-Футбол».

Один з лідерів Першої ліги зіграє проти команди, що створила головну сенсацію минулого уїк-енду в УПЛ. «Зоря» обіграла в меншості «Шахтар» (1:0), але чи вистачить команді Віктора Скрипника сил та мотивації на кубковий чвертьфінал?

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя).

Цифри і факти по грі

«Зоря» здобула сім перемог поспіль на внутрішній арені перед грою з «Вересом». Команда Віктора Скрипника стартувала в Кубку з 1/8 фіналу, в якій мінімально обіграла «Десну» (1:0).

Свій кубковий шлях «Верес» почав з першого попереднього раунду, в якому обіграв черкаський «Дніпро» (5:0). Далі підопічні Юрія Вірта були сильнішими за «Альянс» (3:0), «Миколаїв» (4:2, д.р.) і «Маріуполь» (1:0). Осінню частину сезону рівняни закінчили з п'ятиматчевою серією перемог і всього лише одним пропущеним голом в ході цієї серії.

Трансляцію матчу дивіться на телеканалі Футбол 1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волиняни привезли нагороди з чемпіонату України з лижних перегонів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити