image
 |  2 1 Листопада 2019 | 08:16

У складі Луцької міської ОТГ утворили Прилуцький округ

У складі Луцької міської ОТГ утворили Прилуцький старостинський округ та призначили його старостою Валентина Арчибасова.

Такі рішення були ухвалені під час сесії Луцької міськради.

Проєкти рішень «Про утворення Прилуцького старостинського округу”, “Про початок реорганізації Прилуцької сільської ради та приєднання її до Луцької міської територіальної громади», «Про поширення дії нормативно-правових актів міської ради, її виконавчих органів та міського голови» розглянули та підтримали депутати під час сесії. Ці документи пов’язані із процесом приєднання Прилуцької сільської ради до територіальної громади міста Луцька, який вийшов на стадію завершення.

На території сіл Прилуцьке, Дачне, Жабка та Сапогове утворили старостинський округ, аби староста міг належним чином представляти інтереси мешканців. Існування юридичної особи Прилуцької сільської ради припиниться після відповідного запису реєстратора. Також будуть припинені повноваження депутатів та виконавчого комітету Прилуцької сільської ради, створять спеціальну комісію з реорганізації та затвердять перелік заходів.

Читайте також: Директор держпідприємства «попалився» на хабарі детективу НАБУ в 100 тисяч доларів

у зв’язку із приєднанням Прилуцької сільської ради до Луцька та утворенням Прилуцького старостинського округу, обов’язки старости до наступних виборів покладені на чинного сільського голову Валентина Арчибасова. Тож старостою Прилуцького старостинського округу депутати обрали Валентина Арчибасова.

Також вирішили збільшити чисельність виконавчого комітету міської ради, включивши до його складу старосту Прилуцького старостинського округу. Семеро працівників Прилуцької сільської ради поповнять штатну чисельність апарату Луцької міської ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити