image
 |  2 6 Березня 2019 | 12:26

У «Старому місті» в проблемному будинку «Луцькводоканал» локалізував прорив труби

Працівники КП «Луцькводоканал» локалізували прорив труби в будинку по вулиці Братковського,11.

Про це «ВолиньUA» повідомляють мешканці вулиці.

Як повідомляють жителі «Старого міста», у понеділок, 4 березня, почули шум води поряд з будинком №11. Відразу в цей день повідомили працівників КП «Луцькводоканал».

В той же день, працівники комунального підприємства «Луцькодоканал» виїхали на місце та виявили прорив труби водопостачання. Ймовірно, це сталось, через старі мережі та перепади температури. Комунальники локалізували витік води.

Зазначимо, що у даному будинку вже декілька років ніхто не проживає. А за останні роки, безхатьки які оселились в приміщенні створюють дискомфорт та небезпеку проживання мешканців вулиці Братковського.

Нарікають лучани нарікають на те, що до цієї будівли часто викликають пожежників. От буквально місяць тому знову був факт займання будинку і все через безхатьків, які розводять вогнище в занедбаному приміщені.

Читайте також: У «Старому місті» берег річки Стир забруднений сміттям (ФОТО)

Поряд із ним знаходяться житлові будинки, тому мешканців бентежить той факт, що у випадку пожежі можуть зайнятися і сусідні приміщення.

Сам же фасад будівлі своєю «привабливістю» може хіба що налякати туриста, а не привабити.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити