image
 |  227 17 Січня 2024 | 15:17

У столиці спіймали з наркотиками 19-річного волинянина

У Святошинському районі Києва затримали 19-річного жителя Волині, у якого знайшли пакунки з 1 тисячею пігулок психотропів. Орієнтована вартість "товару" становить близько 400 тис. грн.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції.

Зловмиснику загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

"Днями працівники управління патрульної поліції на одній з вулиць Святошинського району зупинили молодика, у якого під час поверхневого огляду виявили пігулки, схожі на психотропну речовину МДМА. Слідчі встановили, що 19-річний житель Волинської області збував заборонені речовини протягом трьох місяців, розсилаючи замовлення "клієнтам" поштою по території всієї країни", – розповіли в пресслужбі.

Експертиза встановила, що вилучені пігулки містять у своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину МДМА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дружини мільйонні доходи, паркомісця та авто: що декларує скандальний волинський митник

Як зазначили в пресслужбі Київської міської прокуратури орієнтована вартість вилучених речовин становить близько 400 тис. грн. Затриманому повідомили про підозру у незаконному придбанні та зберіганні особливо небезпечної психотропної речовини з метою збуту.

Крім того, правоохоронці встановлюють злочинні зв’язки підозрюваного та інші можливі канали придбання та розповсюдження наркотичних засобів та психотропних речовин.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити