image
 |  4 23 Грудня 2019 | 09:03

У страшній пожежі в психоневрологічному інтернаті згоріло четверо людей (ФОТО)

Під час страшної пожежі в обласному психоневрологічному інтернаті на Луганщині увечері 22 грудня згоріло четверо людей. Поліція відкрила справу за статтею про службову недбалість.

Як повідомляють у Відділі комунікації поліції Луганської області, повідомлення про пожежу поліція отримала о 21:09 вечора неділі 22 грудня: диспетчер ДСНС розповів, що горить один із корпусів Старобільського обласного психоневрологічного інтернату.

Негайно на місце події виїхало керівництво ГУНП, Старобільського відділу поліції, слідчо-оперативна група та групи реагування.

На місце події співробітниками слідчо-оперативної групи встановлено, що в одній із палат першого корпусу сталося загоряння.

"З одночасним тушінням пожежі працівниками ДСНС, поліцією та медперсоналом проводилась евакуація підопічних.

Внаслідок пожежі загинуло 4 підопічних, 3 - отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані каретою швидкої допомоги до лікарні м. Старобільськ", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16 жертв: назвали подробиці фатальної пожежі у одеському коледжі

Пожежу локалізовано о 21.32 та ліквідовано о 22.55.

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 270 КК України «Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки» та ст. 367 КК України «Службова недбалість». На місці події продовжують працювати співробітники поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії на нафтохімічному заводі спалахнула потужна пожежа (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити