image
 |  5339 30 Вересня 2024 | 15:41

У страшній вчорашній автопригоді загинув Герой України з Волині Павло Чайка

На автодорозі сполученням Устилуг – Луцьк, поблизу села Хорохорин, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. У ній загинув Герой України з міста Рожище Павло Чайка.

Аварія трапилася 29 вересня. Про особу загиблого Район.Рожище стало відомо із власних джерел.

За повідомленням сектору комунікації поліції Волинської області, 36-річний мотоцикліст на Harley Devidson, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем Ford Fusion, за кермом якого перебував 30-річний житель Володимира.

Внаслідок зіткнення мотоцикл загорівся, його водій загинув. Також постраждала 30-річна пасажирка легковика, її не госпіталізовували.

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Триває слідство.

Довідково: Павло Миколайович Чайка народився 24 червня 1988 року в місті Рожище. Військовослужбовець Збройних Сил України, капітан, повний кавалер ордена «За мужність». Третій за час проведення АТО та за часів незалежної України повний кавалер ордена «За Мужність». Позивний «Сігл». Учасник війни на сході України. «Почесний громадянин міста Рожище», кавалер Ордена «Народний Герой України».

Читайте також: На війні з окупантами загинув 21-річний воїн з Володимирської громади

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити