image
 |  1606 11 Травня 2024 | 08:28

У Томашевської заростає бур'янами село, що було центром сільради

Село Мишів, що було центром однойменної сілької ради, після приєднання до Іваничівської громади, яку очолює Лідія Томашевська, заростає бур'янами, вулиці не грейдерують і навіть не спромоглися до кінця вивезти сміття з кладовища. 

Про це у фейсбуці написав місцевий житель Володимир Матвіюк. 

"Днями на ФБ була інформація про Мишівську візитівку з калюжею на в’їзді в село. Мова не про лише одну калабаню а про стан доріг з твердим покриттям на усіх вулицях, які давно, не грейдерувалися і не підсипалися. В колишньому парку в центрі села, де не без дозволу місцевої влади, позрізали дерева, все заросло трьох метровими кущами, в яких розвелися лисиці. Колишня контора колгоспу, яка має свого власника, ледь виглядає із кущів. Перед Пасхою не повністю вивезене сміття із кладовища. Такий непривабливий вигляд має колишній центр Мишівської сільської ради, а після «одруження» з Іваничівською селищною радою, центр Мишівського староства. Такий убогий Мишів не був ніколи, при будь якому голові сільради або колгоспу, як сьогодні. І вина тут старости дуже мізерна. Бо ні староста, ні будь хто інший із заступників не мають жодного права не лише щось ініціювати але і висловити свою думку , яка не співпадає з думкою голови. На початку квітня мені довелося це бачити і відчути цю гнітючу атмосферу, будучи за певних обставин, на нараді в голови з окремого питання. Мета цього допису привернути увагу і спонукати керівництво селищної ради до дії. Завдання кожного жителя села незалежно від віку і конфесійної приналежності відреагувати на цю інформацію. Хай влада бачить, що не лише окремим особам не сидиться на пенсії спокійно, це турбує кожного. Наведімо порядок усі разом, розбудімо владу, якій добре й так, або «какая разніца». Влада любить байдужих але байдужість є ворог громади. Влада не любить, але боїться активних і наполегливих. Але лише активні і наполегливі можуть досягти того, що поставили собі за ціль. Мудра влада досягає компромісу в перемовинах, за дверима кабінету. Недалека судиться, усіх обвинувачує і оправдовується", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голову Іванич Томашевську звинувачують в нецільовому використанні місцевого бюджету

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити