image
 |  0 28 Вересня 2020 | 12:10

У центрі Луцька приватне підприємство ігнорує правила благострою?

Власник земельної ділянки в центрі Луцька ігнорує приписи щодо наведення благосутрою по вул. Б.Хмельницького, 53.

Департаментом муніципальної варти Луцької міської ради встановлено, що земельна ділянка по вулиці Богдана Хмельницького, 53, площею 26 соток, яка перебуває у приватній власності ТзОВ «Фірма Любарт».

Інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти було надіслано припис № 3267 від 18.08.2020 року.

Як інформують у Департаменті муніципальної варти умови припису були проігноровані керівництвом ТзОВ «Фірма Любарт» щодо необхідності приведення ділянки до належного нагляду.

Так, станом на 14.09.2020 року ділянка так і залишилась в занедбаному стані. Зв’язок із керівництвом фірми відсутнє, а місце знаходження невідоме, - йдеться у відповіді.

Нагадаємо, що два місяці тому місеві мешканці скаржились на занедбаний стан території та розповідали, що дане місце облюбували безхатьки та пияки. Не дуже приваблива картина в центрі міста, така собі «тристична локація».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити