image
 |  9 18 Жовтня 2023 | 08:28

У вересні в Луцьку ліквідували кілька проваль на дорогах

У вересні в Луцьку працівники КП "Луцькводоканал" та КП «Луцькспецкомунтранс» ліквідували кілька проваль.

Про це під час оперативної наради повідомила директорка департаменту ЦНАП Лариса Карп’як.

За минулий місяць 141 звернення від лучан було передано на виконання до КП «Луцькводоканал». Працівниками підприємства протягом звітного місяця ліквідовано пориви водопроводу на вул. Сергія Тимошенка, 22, Богдана Хмельницького, 7, 21, Чернишевського кут Проектувальна, Писаревського, 4, Гулака-Артемовського, 1, Кафедральній, 11, Богачука, 35, 41, Станіславського кут Бенделіані; відремонтовано запірну арматуру на вул. Набережній; замінено насосне обладнання в ЦТП на вул. Писаревського, 4б, Героїв-Добровольців, 4а, просп. Соборності, 29в, Молоді, 13г; здійснено ремонт колодязів на вул. Воїнів-Афганців, 4, Червоного Хреста, 7, Товарова, 11 кут Миру, просп. Молоді, 4. Також було ліквідовано провалля біля колодязя на вул. Шопена, 4, Кравчука, 40.

На виконання в КП «Луцькспецкомунтранс» передано 35 звернень. Під час інтенсивних опадів протягом 3 та 24 вересня надходили повідомлення про затоплення проїжджих частин та прибудинкових територій на вул. Карпенка-Карого під мостом; Арцеулова, 5; Теремнівській, 89-93; Захарова, 9; Львівській, 63; Коцюбинського, 12; Гулака-Артемовського, 25; Гетьмана Дорошенка, 40; просп. Відродження 13; Перемоги, 25а; Волі, 44а. За вказаними адресами було проведено роботи з відкачування води та прочистки зливової каналізаційної мережі. Також працівниками підприємства ліквідовано провалля біля колодязя на вул. Плитниця, 1 та встановлено решітку на колодязі на просп. Відродження, 31.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кінця року усі школи Луцької громади будуть забезпечені компостерами

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити