image
 |  14 1 Жовтня 2018 | 14:23

У випадку порушень ПДР поліція просить громадян дзвонити 102, а не писати будь-де

Поліція просить свідомих громадян повідомляти про випадки порушення ПДР за телефоном 102, а не писати будь-де.
Так прокоментували у прес-службі Волинської патрульної поліції випадок з паркування транспортного засобу, яким їздить заступник в.о. мера Луцька Костянтин Петрочук.
Сьогодні користувач мережі Фейсбук Тоня Воробей опублікувала допис, в якому заявила, що припарковане авто заступника в.о. мера Костянтина Петрочука  порушує правила дорожнього руху.

Стосовно цього випадку журналісти ВолиньUA вирішили поцікавитися у працівників Волинської Поліції про те, чи дійсно водій авто «Infiniti»  порушив ПДР.
У поліції повідомили про те, що потрібно дивитись на місці чи є порушення ПДР, бо так з фото та посту надати пояснень не можуть.
Та порадили на майбутнє дзвонити за номером 102 та інформувати про порушення, а не писати будь-де.
«Звісно, привід, то чому ж дописувачка не зателефонувала на 102? Чи ви пропонуєте нам їхати і притягувати власника? А якщо за кермом був не він, то як це зараз перевірити? Розбиратись потрібно на місці. І просимо шановних свідомих громадян дзвонити 102, а не писати будь-де», - прокоментували в патрульній поліції Волинської області.
 
Зазначимо, що з 27 вересня цього року вступив у дію новий Закон про паркуванні, зокрема, передбачається запровадження фото/відеофіксація порушень правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів. Тому інспектори матиму більше можливостей для наведення ладу з паркування транспорту у випадку порушень ПДР.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити