image
 |  9 18 Травня 2021 | 16:24

У Волиньраді оголосили конкурс на заміщення посади директора спортивної школи

Сьогодні, 18 травня, у пресцентрі обласної ради відбулось засідання конкурсної комісії обласної ради під головуванням першого заступника голови Волинської обласної ради Юрія Поліщука (ВО "Свобода") для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників підприємств, установ, організацій - об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Про це інформують на сайті облради.

Члени комісії рекомендували оголосити конкурс, затвердити кваліфікаційні вимоги та умови проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи з видів боротьби.

Визначено, що в конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають вищу освіту ступеня магістра за спеціальністю відповідної галузі знань, мають стаж роботи в установах, закладах фізичної культури та спорту та організаціях фізкультурно-спортивної спрямованості на керівних посадах нижчого рівня не менше трьох років, мають високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки, рекомендований вік – до 60 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступником голови Ковельської РДА став лучанин з кримінальним минулим

Члени комісії також затвердили текст оголошення про заміщення вакантної посади, який буде опублікований у найближчому номері "Волинської газети" та на офіційному сайті Волинської обласної ради. Документи прийматимуться упродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити