image
 |  2 31 Жовтня 2018 | 12:20

У Волиньраді визначили представників громадськості до конкурсних комісій у медичній сфері

Постійна комісія обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією визначила представників громадських організацій, які будуть обиратися до складу конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посад керівників закладів охорони здоров`я, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
Про це «ВолиньUА» стало відомо за результатами засідання комісії 31 жовтня 2018 року.
Зі слів голови комісії Анатолія Вітіва (фракція ВО «Свобода»), від громадських організацій на конкурс надійшло 5 заяв. Одна з них не була взята до розгляду у зв’язку з тим, що статутна діяльність цієї громадської організації не відповідала конкурсним умовам. Решта 4 заяви були допущені до участі в ньому.
В результаті розгляду та обговорення заяв, які були допущені до конкурсу, комісія підтримала і визначила три кандидатури, необхідні для участі в конкурсних комісіях від громадських організацій. Це зокрема:
– Дородних Ігор Леонідович – від Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна»;
Лимар Любов Аркадіївна, кандидат медичних наук – від громадської організації «Всеукраїнське лікарське товариство»;
Сюйва Олександр Стефанович – від громадської організації «Всеукраїнська спеціальна Колегія з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю».
Кандидатуру представника від громадської організації «Асоціація фтизіатрів Волині» Валецького Юрія Миколайовича комісія не підтримала.
Таким чином, зі слів Анатолія Вітіва, це рішення профільної комісії відкрило шлях для проведення відкритих конкурсів на заміщення вакантних посад керівників закладів охорони здоров`я, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Білан став депутатом Луцької міськради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити