image
 |  9 10 Вересня 2020 | 08:49

У Волинського національного університету – новий логотип (ФОТО)

Визначено переможців конкурсу розробки нового логотипу Університету Лесі Українки.

Про це повідомляють на сайті вищого навчального закладу.

У зв’язку з перейменуванням Східноєвропейського у Волинський національний університет імені Лесі Українки у навчальному закладі оголосили конкурс на виготовлення нового логотипу. Конкурс тривав з 25-го серпня по 7 вересня. 

Загалом, для участі у конкурсі надійшло 7 проєктів нового логотипу.

Конкурсна комісія надала перевагу проєкту логотипу авторства творчої групи «Лабораторія дизайну»: Дмитро Авраменко, Богдана Чугай, Марія Назарчук, Марія Єфімова та Тетяна Прокопович.

Переможці отримають грошову винагороду.

«Нам дуже приємно, що в надзвичайно стислі терміни ми змогли подати варіант, який став переможцем», - заявив Дмитро Авраменко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пpава людини – геть? «Слуги» хочуть дозволити правоохоронцям доступ до смартфонів і комп'ютерів українців

Друге місце посів проєкт логотипу авторства Артура Альошина. Третє місце конкурсна комісія присудила варіанту логотипу Віталія Федосюка та Олександра Більчука.

Новий логотип Університету розглянуть на конференції трудового колективу та Вченій раді. Варіант логотипу буде доопрацьовуватися після консультацій з провідними фахівцями галузі. Всі конкурсні проєкти будуть доступні на офіційній сторінці Університету у мережі Фейсбук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хакери зламали сайт академії МВС Білорусі та залишили своє послання

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити