image
 |  257 6 Січня 2024 | 08:54

У волинському ліцеї відремонтували їдальню

У Старозагорівському ліцеї Локачинської селищної ради відремонтували їдальню, оснастивши її сучасним обладнанням.

Про це інформують у селищній раді.

Оскільки діти цього навчального закладу раніше харчувались в умовах, далеких від ідеальних, а працівники кухні здійснювали приготування їжі в неналежних умовах, було прийнято рішення повністю відремонтувати приміщення харчоблока та їдальні і оснастити кухню новим обладнанням.

Підхід до розв’язання цього питання став комплексним: ремонт приміщення вирішено здійснити коштом селищного бюджету, а наповнення обладнанням – забезпечити за небюджетні кошти.

Поточний ремонт та придбання будівельних матеріалів було здійснено за кошти селищного бюджету на суму 714 тисяч гривень. Завдяки співпраці з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» громаді вдалося наповнити харчоблок і їдальню сучасним обладнанням, меблями та посудом на суму 772 тисяч, які були закуплені представниками проєкту.

Після закінчення канікул учні матимуть змогу харчуватись, а працівники кухні – здійснювати приготування їжі, в оновленому харчоблоці, який відповідає всім сучасним вимогам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку чоловік вкрав чайові з кав'ярні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити