image
 |  5 10 Квітня 2024 | 11:52

У Володимирі через припарковане авто не змогли вивезти сміття

Володимирчани знову паркують свої транспортні засоби біля майданчиків з контейнерами для сміття, чим заважають комунальникам вчасно та якісно виконувати свою роботу.

Про це пише КП "Полігон".

У неділю 7 квітня працівники КП «Полігон» не змогли дістатися до контейнерного майданчика, що по вулиці Академіка Глушкова. І все через припаркований у забороненому місті автомобіль.

"Нагадаємо, неправильно припарковані авто ускладнюють роботу комунальників та затримують процес вивезення сміття. Іноді водіям сміттєвозів доводиться самотужки шукати порушників і у підсумку – авто затримується та запізнюється на інші маршрути.

Шановні водії! Просимо не паркувати свої авто ближче 5 метрів від контейнерних майданчиків, або контейнерів для збирання твердих побутових відходів, що є порушенням п. 15.10 «е» ПДР України. Для забезпечення безперешкодного доступу комунальників до сміттєвих контейнерів, важливо дотримуватися правил паркування і не блокувати проїзди та доступ до майданчиків для збору сміття", йдеться у дописі.

Фотодокази порушення правил благоустрою та ПДР будуть передані в поліцію та муніципальній варті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хочуть побудувати паркінг: у місті на Волині продають комунальну землю

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити