image
 |  448 1 Травня 2024 | 13:49

У Володимирі дві ОСББ не прибирають будівельне сміття з території

У Володимирі голови ОСББ "Затишний Дім" та "Дружба" не прибирають будівельне сміття з території.

Про це інформує Муніципальна Варта, - пише ВолиньUA.

Станом на 30.04.2024 року, голови ОСББ "Затишний Дім" та "Дружба", жодних заходів, щодо приведення прибудинкової території не вживають (фото додається). Прибудинкова територія ОСББ "Добра оселя", мешканці якого так і не дочекавшись прибирання від підрядної організації ,своїми власними силами привели територію у належний стан.

 Зберігання залишків будівельних матеріалів та обладнання на газонах (квітниках), в наслідок чого, зовнішній шар ґрунту забруднюються відходами будівельного виробництва, що негативно впливають на екологію, а це виснаження природних ресурсів, забруднення атмосфери та водного середовища, забруднення і руйнування ґрунту землі, зміну ландшафту і знищення рослинності та має негативний вплив на здоров'я людей (мешканців будинків).

 Шановні мешканці вищезазначених ОСББ,зверніть увагу, що у даному випадку, регулярне прибирання території покладається на організації,що виконують роботи, і чи варто Вам, сплачувати за них?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Устилуг замовив послуги з озеленення на 600 тисяч гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити