image
 |  198 8 Березня 2024 | 12:51

У Володимирі горе-паркувальники заблокували спецдоїзди до ліцею

У Володимирі горе-паркувальники заблокували доїзди для спеціального транспорту до ліцею №5. 

Про це інформує Муніципальна Варта, - пише ВолиньUA.

Інспекторами муніципальної варти Володимирської міської ради здійснено виїзд на зверненням за адресою вулиця Луцька №241( ліцей №5).В ході розгляду звернення та огляду прилеглої території начального закладу встановлено:

 - на території навчального закладу виявлено порушення вимог п.10.1.5 "Правилам благоустрою території населених пунктів Володимир Волинської територіальної громади" , а саме "не допускається залишати автотранспортні засоби, механізми на внутрішньоквартальних проїздах або переобладнувати їх, що заважає руху спеціальних машин «швидкої допомоги», пожежних, прибиральної та аварійної техніки, а також самовільно влаштовувати постійні стоянки службового, приватного, вантажного і громадського транспорту на прибудинкових територіях, прилеглих територіях до житлової та громадської забудови, гаражів, автостоянок тощо. Забороняється здійснювати стоянку автомобілів із працюючим двигуном ближче 15-ти метрів, а з непрацюючим двигуном – 10 метрів від вікон та дверей житлових будинків, лікарень, шкіл та інших установ".

У разі повторного виявлення порушення відповідальні особи будуть притягненні до адміністративної відповідальності за ст.152 КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі кронують дерева над загазованою трасою (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити