image
 |  0 11 Березня 2021 | 13:31

У Володимирі - критична ситуація: опублікували перелік вулиць-боржників за воду

Ситуація з боржниками Володимир-Волинського ВОДОКАНАЛУ залишається критичною. Підприємство сьогодні працює в режимі ощадливості, однак поліпшити загальну фінансову картину не вдається через мільйонні борги населення.

Про це інформує Водоканал Володимир Волинський.

Загальна сума заборгованості станом на 1 березня 2021 року складає 3 млн. 850 тис. грн.

Такий борг за населенням водоканалу унеможливлює своєчасний розрахунок за спожиту електроенергію, вчасну оплату податків, оплату праці працівникам підприємства і може призвести до припинення водопостачання не лише боржників а і цілого міста.

Тож УПРАВЛІННЯ ВОДОРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА оприлюднює рейтинг злісних неплатників.

Наголошуємо на необхідності сплатити наявну заборгованість або укласти договір реструктуризації, задля уникнення стягнення заборгованості в судовому порядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На луцькому авторинку працює поліція

Для оплати послуг Вам достатньо перейти за посиланням https://ircvolvol.com.ua

 +38(093)2900557 [email protected] та заповнити необхідні поля.

При виникненні будь-яких питань щодо оплати, для проведення звірки та уточнення даних по стану оплати, укладанню договору реструктуризації, Ви можете звернутись до абонентського відділу підприємства, за адресою вул. Луцька, 211

 (03342) 2-76-26; 2-71-27; 0968833708; 0639608803.

Наше підприємство завжди готове розглянути кожну ситуацію окремо та з розумінням і повагою віднестися до кожного свого споживача.

Адміністрація УВКГ висловлює вдячність всім споживачам, хто вчасно сплачує за воду і не накопичує борги. У наступній публікації буде висвітлено ще 40 боржників, тож радимо боржникам сплатити борги, щоб не потрапити у цей список.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити