image
 |  2 26 Травня 2023 | 15:47

У Володимирі перевиконали бюджет на більш як 20 мільйонів гривень

У Володимирі за підсумками першого кварталу перевиконали бюджет громади на більш як 20 мільйонів гривень.

Про це йшлося на засіданні виконавчого комітету Володимирської міської ради, - інформує сторінка громади.

Про підсумки виконання бюджету за І квартал 2023 року поінформувала начальник управління бюджету та фінансів Оксана Субицька.

Так, за перший квартал 2023 року до місцевого бюджету надійшло 372 млн 345 тис. грн, з них до загального фонду – 365 млн 733 тис. грн і до спеціального – 6 млн 612 тис. грн. Уточнений план надходжень по власних доходах загального фонду за звітний період виконано на 106 відсотків, при плані 326 млн 278 тис. грн надійшло 346 млн 830 тис. грн, понад план отримано 20 млн 552 тис. грн. Найбільше перевиконання планових призначень відмічено по ПДФО, єдиному податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Водночас не повною мірою виконано планові призначення, зокрема по акцизному податку недоотримано майже 759 тис. грн через недоотримання відрахувань з ввезеного на митну територію України пального, по платі за землю недоотримано 160 тис. грн через невиконання планових призначень по земельному податку з юридичних осіб та по платі за надання адміністративних послуг недоотримано 116 тис. грн, у зв’язку зі зменшенням кількості звернень громадян, в тому числі на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попри штрафи, у Володимирі водії паркуються як заманеться

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити