image
 |  4 8 Жовтня 2021 | 16:25

У Володимирі поліцію зобов’язали перевірити розкрадання коштів на повірці лічильників

Суддя Володимир-Волинського міського суду визнав протиправною діяльність Володимир-Волинський районний відділ поліції, та зобов‘язано відкрити кримінальне провадження щодо розкрадання бюджетних коштів на повірці індивідуальних лічильників води водоканалом.

Про це громадський активіст Тарас Сватко написав у facebook.

«Незважаючи на чергову судову ухвалу щодо протиправної діяльності, місцеві поліцейські саботують виконання рішення суду і не надсилають мені витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Кажуть, що в них відсутня така можливість.

Державне бюро розслідувань допоможіть реалізувати цю можливість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У районній лікарні Волині викрили схему фальсифікації свідоцтв про вакцинацію (ФОТО)

Ігор Пальонка Іван Юхимюк Роман Савюк вкотре нагадую про необхідність заслуховування звіту очільника поліції на сесії міської ради. Не ховайте голову в пісок (той, яким засипали провалля під міською радою)», - йдеться у дописі.

Тарас Сватко нагадує, що після кожного його розслідування, після кожного надсилання всіх зібраних матеріалів до районного відділу поліції - це все заминається і «рішається» виродками, мундир яких не бачив честі.

«Вони проводять свої закулісні розслідування, після яких через «договорняки» приймають рішення, що склад злочину відсутній. І це все без відкриття кримінального провадження, тобто, без внесення відомостей до ЄРДР», - зазначає активіст.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити