image
 |  2 17 Грудня 2022 | 12:23

У Володимирі водії паркують свої авто на зупинках транспорту

У Володимирі муніципали впіймали водіїв, які припаркували свої автівки на зупинках транспорту. 

Про це інформує Муніпальна варта.

Паркування на зупинці громадського транспорту ЗАБОРОНЕНО!

Розмістивши свій автомобіль на зупинці громадського транспорту, ви створюєте перешкоду для маршрутних транспортних засобів, утруднюєте процес посадки та висадки пасажирів, заїзду і виїзду з посадкового майданчика, не говорячи про уповільнення руху вулицею.

Тому, задля забезпечення безпеки дорожнього руху та підвищення культури паркування, а також належної роботи громадського транспорту, інспекторами з паркування муніципальної варти проводиться активна робота щодо притягнення до адміністративної відповідальності порушників правил зупинки стоянки та паркування транспортних засобів.

За статтею п. 15.9 «е» ПДР України: зупинку заборонено ближче 30 м від посадкових майданчиків для зупинки маршрутних транспортних засобів, а коли їх немає - ближче 30 м від дорожнього знака такої зупинки з обох боків.

За порушення вказаного пункту ПДР передбачена відповідальність згідно з ч.3 ст. 122 КУпАП у вигляді накладення штрафу в розмірі 680.00 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі ОСББ отримають "теплі" кредити

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити