image
 |  0 24 Листопада 2018 | 08:25

У Володимирі-Волинському підняли ціни на опалення

23 листопада відбулось позачергове засідання виконавчого на якому був розглянутий проект рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 19.12.2017р. № 408 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, на послуги з централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води, що надаються ПТМ «Володимир – Волинськтеплокомуненерго». 

Про це стало відомо з офіційного сайту міста.

Під час його обговорення, начальник ПТМ «Володимир – Волинськтеплокомуненерго» Сергій Коба, відповідаючи на запитання членів виконкому, повідомив, що підняття тарифів зумовлене зростанням ціни на газ, при якому щоденні збитки підприємства сягають 50 тис. грн. щодня. Якщо тарифи залишити на теперішньому рівні, то банкрутство – справа найближчих днів. Хоча ціна на газ збільшилась на 22, 7 %, тариф пропонується збільшити лише на 15 %. 

Прийнявши до уваги ситуацію, яка склалась, члени виконавчого комітету міської ради одноголосно підтримали запропонований проект рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі зросли тарифи на опалення та гарячу воду

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити