image
 |  14 3 Травня 2018 | 10:22

У Володимирі-Волинському урочисто зустріли військових, які повернулися з війни

Сьогодні на площі Героїв Володимира-Волинського урочисто зустріли військовослужбовців зенітно-ракетного полку, які повернулися з війни на ротацію.
Про це інформує ВолиньUA.
Зустрічати бійців прийшло і чимало мешканців міста, дехто з квітами, а дехто з кульками.
На початку церемонії почесні гості поклали квіти до обеліска Слави та меморіальної дошки полеглим в АТО. У скорботній хвилині мовчання вшанували пам'ять тих, хто поліг на полях боїв з ворогом.
З вітальним словом до бійців звернулися голова Волинської ОДА Олександр Савченко, мер міста Петро Саганюк, начальник відділу протиповітряної оборони управління оперативного командування «ЗАХІД» полковник Сергій Бондаренко. До речі, до вітального слова не запросили керівництво Володимир-Волинського району.
Олександр Савченко зізнався, що коли їхав зустрічати військових, то йому позаздрив весь колектив адміністрації, адже Волинь гордиться такими бійцями:
«Можливо, ночами служба вам нагадуватиме про бої через, які ви пройшли, але вам жити далі і працювати на незалежність нашої держави. Ми завжди поруч з вами, ми повинні не забувати полеглих, ми повинні зробити усе щоби ви відчували себе героями, патріотами і ніколи ні в чому не бачили труднощів, які не пов’язані зі службою».

Далі настав момент нагородження. Подяки, відзнаки та медалі  від Волинської ОДА, Володимир-Волинської міської ради, Міністерства оборони та командування зенітно-ракетного полку отримала чимала кількість військовослужбовців. Серед них і командир полку, полковник Костянтин Заіченко.
Воїнів віршами привітали наймолодші мешканці княжого міста та вручили їм квіти, дружина бійця 14-ої бригади Оксана Трикуш присвятила воїнам зворушливий вірш. У небо випустили синьо-жовті кульки з символом полку.
Полковник Костянтин Заіченко, звертаючись до усіх присутніх, щиро подякував за урочисту зустріч, підкресливши, що полк гідно виконав свої завдання в зоні бойових дій та не допустив аби війна прийшла у рідне місто.
 






 








Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити