image
 |  4 14 Жовтня 2018 | 10:08

У Володимирі-Волинському захисники України грали у футзал

У Володимирі-Волинському відбувся турнір з футзалу серед команд 14 окремої механізованої бригади, зенітно-ракетного полку, відділу поліції, рятувально-пожежної частини, управління служби безпеки та прикордонного загону.
Про це повідомляє сайт міськради.
Цей поєдинок і футбольну гру, яку було організовано  Центром “Спорт для всіх” та управлінням освіти, молоді та спорту, учасники присвятили Дню захисника України. Безперечно, захід розпочався з виконання Державного Гімну, який прозвучав у супроводі духового оркестру 14-ої ОМБР під керівництвом Ярослава Короля. Опісля, як і годиться, захисники вшанували хвилиною тиші полеглих побратимів.
Після тривалої, захоплюючої та емоційної гри  місця розподілились наступним чином: першість, як і минулого року,  – в команди 14-ої ОМБР, друге призове місце посіла команда рятувальників, третіми стала команда силовиків.

Від імені міської влади присутніх привітав секретар міської ради, заступник міського голови ОлегСвідерський та депутат міської ради Сергій Радкевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американці вподобали органічний сік із Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити