image
 |  157 17 Вересня 2024 | 08:43

У Володимирі зареєстрували петицію з пропозицією організувати електронний збір підписів виборців

На платформі електронної демократії EDEM було зареєстровано нову петицію “ХТО ОБИРАТИМЕ ВЛАДУ?”(автор ГОРБАЧОВ МИКОЛА СЕМЕНОВИЧ), якою пропонується організувати електронний збір підписів виборців.

Про це пише ВолиньUA.

"Війна змусила багатьох українців шукати притулок в тих регіонах, де можна захистити свої родини. Там де є захист, вони влаштовуються на роботу, відкривають, оновлюють свій бізнес . Інші виїхали за кордон, але живуть думками повернутись в рідний край. Військові на фронті воюють з надією повернутись у свої міста та села.

Всі виборці зацікавлені обирати ефективну місцеву владу. СПИСКИ ВИБОРЦІВ ГРОМАД мають складатись по-новому, на основі ОСОБИСТИХ ЗАЯВ громадян. Заяв від тих, хто буде голосувати і відповідати за дії обраних до влади", - йдеться в петиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДНК-тест підтвердив загибель Героя з Волині Владислава Троцюка

Керівництву громади пропонується:

1. Організовує електронний збір підписів виборців (в тому числі переселенців, вимушених емігрантів, військових), які живуть або мають намір жити на території громади, мають намір обирати новий склад керівництва громади. Процес складання списків має бути відкритим для загалу.

2. Передає до ЦВК ці списки як основу до «Реєстру виборців України».

Хоч петицію було подано 12 вересня 2024 року, але станом на 16 вересня вона не набрала жодного підпису. До неї також прикріплене ось таке фото.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити