image
 |  193 11 Червня 2024 | 13:19

У Запоріжжі застрелили посадовця мерії

11 червня у Запоріжжі невідомий чотирма пострілами з вогнепальної зброї убив місцевого посадовця Максима Денщика.

Біля підʼїзду багатоповерхівки невідомі скоїли замах на місцевого посадовця, повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області. Від отриманих поранень чоловік помер, а зловмисник зник.

"Вранці у середмісті обласного центру було скоєно вбивство. Зловмисник здійснив чотири постріли у потерпілого. Останній від отриманих поранень помер. Поліція проводить невідкладні слідчо-оперативні заходи", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Печерський суд Києва "відмазав" ексзаступника голови Нацполіції, який приймав незаконні подарунки

Повідомлення про стрілянину та поранення чоловіка надійшло о 07:55. За фактом убивства слідчі відкрили кримінальне провадження. Місцеві телеграм-канали раніше повідомили, що загиблий був чиновником Запорізької міської ради.

Наразі поліція розшукує нападника. Місцеве ЗМІ з посиланням на повідомлення колишньої заступниці голови Запорізької ОВА Злата Некрасова пише, що невідомий застрелив відстороненого від виконання обов'язків директора департаменту правового забезпечення Максима Денщика.

Денщик у Facebook заявляв про тиск та погрози з боку голови ЗОВА.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити