image
 |  0 19 Листопада 2021 | 17:44

У жовтні-листопаді обласним закладам Волині на теплопостачання і закупівлю газу не вистачає 20 млн грн

У жовтні-листопаді обласним бюджетним та комунальним закладам Волині на теплопостачання і закупівлю газу не вистачає 19,3 млн грн у зв'язку з ростом цін на енергоносії.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповіла начальник бюджетного управління Департаменту фінансів Волинської ОДА Любов Піонтковська.

Чиновниця розповіла, що Департамент порахував спільно з розпорядниками коштів потребу обласних бюджетних та комунальних закладів в додаткових фінансах на оплату теплопостачання і газу.

"Через ріст цін на газ у нас виросли потреби обласних установ на опалення. Ми провели підрахунки за жовтень-листопад. За ці два місяці закладам треба близько 19,3 млн грн додаткових коштів. Їх у обласному бюджеті не було закладено, оскільки ми не прогнозували такий ріст цін на енергоносії. Ми подали цю інформацію про потреби на Мінфін. Вихід у тому, щоб держава виділила додаткові фінанси на оплату опалення. Хоча прогнозувати, коли це буде і чи взагалі буде, важко", - зазначила Любов Піонтковська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку комунальникам не вистачило грошей, аби закопати розритий рів (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити