image
 |  4 5 Січня 2021 | 18:17

У зимовому локдауні так само мало здорового глузду, як і у всій політиці ЗЕвлади, – лідер луцької «Свободи»

Зимовий локдаун від Зеленського нагадує мені клоундаун. У ньому так само мало здорового глузду, як і у всій політиці ЗЕвлади. Зате багато абсурду, алогічності та шкоди для економіки та бізнесу. Дії влади по боротьбі з коронавірусом завжди були хаотичні, суперечливі і відірвані від реалій. У новому році Зеленський вирішив не зраджувати цим принципам.

Про це написав на своїй сторінці в мережі facebook голова фракції ВО "Свобода" у Луцькій міській раді Микола Федік.

"З 8 по 24 січня в Україні закривають кафе, ресторани, кінотеатри, заклади освіти (крім дитсадків), заклади культури, спортзали, басейни, непродовольчі ринки, торгово-розважальні центри.

Заборонено продавати значну частину товарів повсякденного вжитку: побутову хімію та інструменти, одяг, пресу, лампочки, батарейки, дитячі товари для навчання. Накладаються обмеження на роботу продуктових ринків. Усі ці заходи навряд чи вплинуть на поширення коронавірусу. Проте вони точно спричинять ажіотаж, хаос на ринках та болісно відобразяться на роботі малого і середнього бізнесу, який і так ледве животіє.

Схоже, лучанам замість підготовки до Різдва варто наперед закупитися окремими категоріями товарів. Бо хтозна, що ще прийде у голову команді Зеленського", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зупинився на «зебрі» - висадив пасажира, - лучани про рух маршруток

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити