image
 |  4 13 Грудня 2017 | 08:26

У ЗСУ повідомили про 70% неявку призовників до військкоматів

12 460 чоловік поповнили армію та інші силові відомства в ході осіннього призову.
Про це 13 грудня 2017 року повідомляє сайт «LB.ua».
Військові комісаріати повністю виконали державне завдання по осіннього призову військовослужбовців строкової служби , повідомляється в фейсбуці Сухопутних військ Збройних сил України.
У жовтні-листопаді в ЗСУ направили 8 360 осіб, в Національну гвардію - 3 500, до Державної спецслужбу транспорту - 600.
Процес комплектування частин і з'єднань призовниками проходив без збоїв і відповідно до визначених планами і графіками відправки ... Однак проблем з тими, хто уникає строкової служби в армії, вистачає. Близько 70 відсотків неявки призовників до військових комісаріатів. З них майже третина знаходяться в розшуку, - йдеться в повідомленні.

Цієї осені закликали чоловіків 1990-1997 років народження. Строковики будуть проходитися службу у всіх регіонах України за винятком зони проведення антитерористичної операції.
Нагадаємо, 20 вересня Кабмін встановив чисельність які підлягають призову на строкову службу в жовтні-листопаді в 10 460 чоловік. В кінці листопада план підняли на 2 000 чоловік для охорони арсеналів .

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити