image
 |  0 30 Квітня 2020 | 10:17

UA: ВОЛИНЬ організовує для лучан балконні концерти (ФОТО, ВІДЕО)

Імпровізованою концертною сценою на час карантину став балкон приміщення Волинської філії Суспільного у центрі Луцька.

Оскільки музично-розважальний напрямок Волинського регіонального мовника, на час карантинних обмежень, тимчасово призупинено, продюсери філії вирішили підтримати ініціативу редакторки ранкового шоу UA: ВОЛИНЬ Вікторії Рудь долучитися до всесвітнього флешмобу #музиканакарантині.

«Ми підтримали і усіляко сприятимемо музикантам, які братимуть участь у музичних акціях. Допоможемо з інструментами і технічним забезпеченням. Крім того, надаємо цікаву локацію: відкритий вінтажний балкон історичної споруди в центрі міста. Ми звернулися до кількох музикантів, чекаємо і на зворотні пропозиції від інших талановитих волинян. Закликаю підписатись на сторінки цифрових платформ UA: ВОЛИНЬ, тих, хто цього ще не зробив, отримувати сповіщення про нові концерти чи стежити за анонсами у сомережах»,— говорить лінійний продюсер UA: ВОЛИНЬ Влад Зінкевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пропустив 5 засідань Ради: перед закриттям кордону «Слуга народу» вилетів «карантинити» на Кіпр (ВІДЕО)

Фото Анастасії Хмарук

Вже відбувся перший концерт за участі молодого музиканта Богдана Сеніва, який отримав схвальні відгуки містян.

Надалі концерти триватимуть щотижня по буднях. Конкретних дат і часу не визначали через різні обставини: погодні умови, готовність музикантів, технічні нюанси. Достаменно відомо, що наступного тижня звучатиме саксофон.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити