image
 |  7 20 Червня 2018 | 10:16

Учасникам бойових дій в обласному центрі Волині куплять квартири

У Луцьку повідомили імена атовців, які отримають квартири на умовах співфінансування.
Про це стало відомо під час виконавчого комітету 20 червня, - повідомляє Перший.
Так, квартири за Програмою забезпечення житлом отримають учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, бійці-добровольці, які брали безпосередньо участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, а також члени сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти в результаті участі в антитерористичній операції на 2017-2019 роки.
У цей список у Луцьку входять: Горнік Сергій Васильович, Бущук Андрій Віталійович, Душка Сергій Михайлович, Бардюка Валерій Віталійович, Лінник Микола Петрович, Парфенюк Василь Степанович.
До слова, на облік для отримання соціального житла взяли Юзепчука Степана Михайловича. У список на позачергове отримання житла включили Павлюка Миколу Володимировича. Включили в склад сім’ї на отримання державного житла Синюка Олександра Миколайовича його дружину.
Безименко Оксану Володимирівну включили у список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлових приміщень. Приходько Валентину Валеріївну – в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлових приміщень.
Поновили з дати попереднього перебування на квартирному обліку для отримання державного житла в загальній черзі Чечелюк Галину Сильвестрівнута сина. Поновили з дати попереднього перебування на квартирному обліку для отримання державного житла в позачерговій черзі Шавук Валентину Петрівну з сім’єю.
А також у зв’язку з придбанням житла по нормі зняти з квартирного обліку Бурду Володимира Геннадійовича.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити