image
 |  0 19 Травня 2021 | 10:08

Українці вимагають звільнити Лещенка з «Укрзалізниці»: з’явилася петиція

Українці вимагають звільнити Сергія Лещенка з наглядової ради «Укрзалізниці». Відповідну петицію розмістили на сайті Кабінету Міністрів.

Про це повідомляє «InfoResist».

Автор петиції Володимир Завгородній нагадав, що на початку травня в Москві відбувся творчий виступ дружини Лещенка Анастасії Топольської.

«Виходить, що дружина українського держслубовця заробляє гроші в країні-агресорі, в нічному клубі, що знаний лояльністю до Путіна», – пише Завгородній.
«Пане прем’єр-міністр, Ви майже президент (адже Володимир Зеленський казав, що усі ми трохи президенти). Я, громадянин України, Володимир Завгородній — теж майже президент. Як майже президент майже президента, ВИМАГАЮ від Вас і Кабінету міністрів України — ЗВІЛЬНИТИ СЕРГІЯ ЛЕЩЕНКА із наглядової ради державної АТ «Українська залізниця» за несумісність статусу держслужбовця та ведення родинного бізнесу в країні-агресорі», – йдеться в петиції.

Лещенко заявив, що його дружина виступала на секс-вечірці в Москві з метою підтримати представників ЛГБТ, яких у Росії вбиває режим Путіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина колишнього нардепа Лещенка розважала публіку в Москві (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити