image
 |  2 5 Квітня 2018 | 07:19

Узбек пропонував луцьким прикордонникам 10 доларів США, щоб потрапити в Білорусь

В пункті пропуску «Доманове», що на кордоні з Білоруссю, громадянин Узбекистану запропонував правоохоронцям Луцького загону неправомірно грошову винагороду у розмірі 10 доларів США для безперешкодного перетину державного кордону.
Про це 05 квітня 2018 року повідомляє сайт Державної прикордонної служби України.
Співробітники Держприкордонслужби зафіксували чотири випадки пропонування неправомірної грошової винагороди, тим самим втягуючи правоохоронців у протиправну діяльність.
В аеропорту «Бориспіль» громадяни Туреччини, Грузії та Індії  спробували підкупити прикордонників Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ», запропонувавши їм хабарі загальною сумою 620 доларів США для позитивного вирішення питання стосовно їхнього пропуску на територію України.
Стосовно всіх правопорушників  до Національної поліції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень, передбачених статтею 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити