image
 |  63 13 Жовтня 2024 | 10:06

В артгалереї "Луцьк" презентували виставку юних художників

Захід приурочений Дню художника відбувся вчора в артгалереї «Луцьк».

Йдеться про виставку робіт творчо обдарованих дітей громади, в тому числі внутрішньо переміщених осіб і представників національних спільнот. Представлено 33 картини на тему «Луцьк-інтеркультурне місто», - повідомляє Луцька міська рада

Усі автори — учасники пленеру, що проходив на території Державного історико-культурного заповідника в межах реалізації Програми Ради Європи «Інтеркультурні міста» за фінансової підтримки міста Ставангер (Норвегія). Власне, виставка — це третій етап проекту. Фінальним буде — виготовлення відеоролика щодо ходу реалізації мистецького пленеру.

Вищезгаданий мистецький проект впроваджується департаментом культури у співпраці з громадською організацією “Новий рівень” на базі Луцької художньої школи. Готуючись до виставки, діти відвідали музей, Старе місто, надихнулися його архітектурою та культурним розмаїттям. А свої замальовки відтворили на полотні в техніці акрилового живопису. В артгалереї «Луцьк» ці роботи експонуватимуться до кінця жовтня.

Читайте також: На Волині директор гуртівні не доплатив податків на майже сім мільйонів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити