image
 |  2 17 Листопада 2017 | 09:28

В Іваничах привітали працівників сільського господарства

День працівників сільського господарства – це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, які не покладаючи рук, трудяться, щоб ми мали хліб і до хліба. Про це повідомляє власкор.

Напередодні у приміщенні Іваничівського РД «Просвіта» відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства.

На святкуванні були  присутні  хлібороби, механізатори, тваринники, фермери, працівники сільського господарства, всі, хто своєю невтомною працею забезпечують розвиток сільського господарства Іваничівщини. Також зі словами вдячності та найкращими побажаннями зверталися представники влади.

Щирі вітання із святом лунали від аматорів сцени Іваничівського дому «Просвіта», танцювальних колективів, ансамблю гітаристів та духовиків КЗ «Іваничівська дитяча музична школа».

44553638

53250844

[su_slider source="media: 26618,26617,26616,26615"]

 

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити