image
 |  5 11 Червня 2019 | 12:45

В Луцьку виявили більше тисячі ручних гранат

На минулому тижні рятувальники Волині виявили в Луцьку більше тисячі ручних гранат Ф-1. 

Про це інформує прес-служба ДСНС Волині.

Загалом за період з 3 по 9 червня працівники групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення вилучили та знешкодили 1124 боєприпаси часів минулих воєн, виявлених на території Волинської області.

Зокрема піротехніки вилучили та знешкодили артилерійський снаряд калібру 76 мм, виявлений у селі Забороль Луцького району.

7 червня надійшло повідомлення про підозрілі металеві предмети, виявлені на відкритій території в районі вулиці Привокзальної у Луцьку. Піротехніки обстежили вказану територію, де виявили, вилучили, транспортували до спеціального майданчика, де й знешкодили 1101 ручну гранату Ф-1.

Крім того, група піротехнічних робіт працювала поблизу села Оленіно Камінь-Каширського району, де у лісосмузі вилучили і знищили протитанкову міну, а також біля села Дерно Ківерцівського району, де знешкодили у встановленому порядку ще 22 боєприпаси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулий тиждень на Волині втопилося дві дитини

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити