image
 |  2 7 Березня 2019 | 10:14

«В наших людей інстинкт самозбереження відсутній взагалі», - волинський патрульний про пішоходів-камікадзе

Луцькі поліцейські зупиняли пішоходів-порушників, але не склали жодного протоколу, обійшлися бесідами, - розповів журналістам Суспільного старший лейтенант Патрульної поліції Роман Ткачук.

Пішохідних переходів на проспекті Грушевського достатньо, каже патрульний, та люди перебігають дорогу у невстановлених місцях.

Богдан Павлович, патрульний: «Від початку року наші патрульні поліцейські склали 259 постанов про те, що пішоходи переходять дорогу в невстановленому місці. Відповідальність за це незначна а саме 51 грн. За січень місяць 2019-го по Волинській області постраждало 15 пішоходів, троє з яких загинуло.»

Старший лейтенант Патрульної поліції Роман Ткачук розповів про ще одне «улюблене» місце пішоходів-порушників на проспекті Соборності: «В наших людей «інстинкт» самозбереження відсутній взагалі. Багато хто думає, що переходи повинні робити там, де вони переходять. Найгірше те, що показують приклад дітям, які дивляться на це все і думають, що це нормально.»

 Патрульний Роман Ткачук каже – це другий рейд від початку року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП поблизу Луцька: авто збило пішохода

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити